Црвени крст Војводине

Пријем за волонтере Црвеног крста у Влади АП Војводине

Поводом Недеље Црвеног крста Војводине, која се одржава од 8. до 15. маја, под слоганом „Љубав“ председник Покрајинске владе Игор Мировић уприличио је данас пријем за представнике и волонтере Црвеног крста Војводине, истакавши, да Црвени крст као организација и људи који је чине заслужују не само поштовање него и дивљење.

„Поносан сам што сам домаћин овим сјајним људима великог срца и огромне енергије из целе АП Војводине. У недељи Црвеног крста показали смо да међу нама живе људи који су заслужили да се о њима говори. Покрајинска влада наставиће да помаже рад Црвеног крста Војводине, јер је то наша обавеза према вашој узвишеној мисији“, рекао је председник Мировић.

Препознати смо од стране државе и посебно смо захвални Покрајинској влади на сарадњи која је интензивна и која се шири, јер без те подршке програми и активности Црвеног крста Војводине и рад 17.000 волонтера не би био могућ, истакао је
председник Црвеног крста Војводине Дејан Укропина.

Пријем у Покрајинској влади за нас, волонтере, представља велику част и признање за досадашњи рад, али и мотивацију за будуће ангажовање, казала је представница волонтера Црвеног крста Војводине Ивана Марјановић.

13052019- Mirovic_Crveni_Krst-6_0