Crveni krst Vojvodine

Prijem za volontere Crvenog krsta u Vladi AP Vojvodine

Povodom Nedelјe Crvenog krsta Vojvodine, koja se održava od 8. do 15. maja, pod sloganom „Ljubav“ predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović upriličio je danas prijem za predstavnike i volontere Crvenog krsta Vojvodine, istakavši, da Crveni krst kao organizacija i lјudi koji je čine zaslužuju ne samo poštovanje nego i divlјenje.

„Ponosan sam što sam domaćin ovim sjajnim lјudima velikog srca i ogromne energije iz cele AP Vojvodine. U nedelјi Crvenog krsta pokazali smo da među nama žive lјudi koji su zaslužili da se o njima govori. Pokrajinska vlada nastaviće da pomaže rad Crvenog krsta Vojvodine, jer je to naša obaveza prema vašoj uzvišenoj misiji“, rekao je predsednik Mirović.

Prepoznati smo od strane države i posebno smo zahvalni Pokrajinskoj vladi na saradnji koja je intenzivna i koja se širi, jer bez te podrške programi i aktivnosti Crvenog krsta Vojvodine i rad 17.000 volontera ne bi bio moguć, istakao je
predsednik Crvenog krsta Vojvodine Dejan Ukropina.

Prijem u Pokrajinskoj vladi za nas, volontere, predstavlјa veliku čast i priznanje za dosadašnji rad, ali i motivaciju za buduće angažovanje, kazala je predstavnica volontera Crvenog krsta Vojvodine Ivana Marjanović.

13052019- Mirovic_Crveni_Krst-6_0