Црвени крст Војводине

Конкурс за најбољу фотографију

Позивамо Вас да учествујете на првом наградном конкурсу Црвеног крста Војводине за најбољу фотографију на тему “Принципи Црвеног крста у свакодневном животу”.

Оснивач Црвеног крста био је Анри Динан, визионар и хуманиста који је покренуо идеју да у свакој држави треба да постоји друштво Црвеног крста које ће помагати свим људима којима је помоћ потребна  у току ратних сукоба. Идеја је настала давне 1864.г., и данас  она живи у 190 држава у свету у којима  је Црвени крст и Црвени полумесец на располагању милионима људи.

Мисију Црвеног крста одређују Основни принципи, које поштују сви волонтери и запослени у Националним друштвима Црвеног крста и Црвеног полумесеца широм света. Они омогућавају да организације Црвеног крста и Црвеног полумесеца приступе људима у различитим околностима и на свим локацијама, пружајући релевантне  и правовремене хуманитарне услуге угроженим заједницама у време сукоба, природних несрећа и криза.

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ ФОТОГРАФИЈЕ

КОНКУРС за најбољу ФОТОГРАФИЈУ

 

1

 

Dozvoljeno je da na Konkursu učetvuju fotografije koje su već objavljivane i/ili obrađivane. Za sve ostale dodatne informacije možete se obratiti Sofiji Jovanović na broj 063/583-610 ili na mail sofija@ckv.org.rs.